Sunday, 27 January 2013

Best frenz

                                     Asalamualaikum =D

Hai..lama dah tak edit blog..=')..hehe..So,hari ni Atikah nak cerita pasal UJI..kawan saya..Dia actually dah pindah sekolah..But..truely i miss her ..='(. 

Satu hari tu pernah la juga saya terstalk diapunye blog..Then..she's only mention nama Zima..ONLY !! At that time..really i fell like i want to cry..tapi tahan je..=')Tapi..dia ada jugak lah tulis rindu kawan2 yang lain..=D But..tak puas hati lagi..Entahlah..saya rasa kekosongan sangat..

But..Atikah akan doakan yang terbaik untuk Ruzianita/Uji..Tak pelah..Dah Zima yang uji paling sayang..nak bwat camne kan kan ?? hehe..EH EH EH !! Korang !! Nak Pakwe satu !! Satu je.haha..Bajet cun pulak aku ni..*tutup muka8*..Peace yoo!! 

Asalamualaikum !!


No comments:

Post a Comment