Thursday, 31 January 2013

Just a little Lux

Asalamualaikum =D

Hai !! Erkk..Adakah terlalu kerap saya menulis blog?? Ohh..Really ?? Whatever..hehe..SAYA NAK BERDIKARI !!! Itu yang ada dalam hati saya sekarang =) Saya nak bebas keluar dengan kawan-kawan macam fatihah..Dia okay je bila nak keluar..Dia boleh je keluar dengan pakwe dia..Memang la saya tak de pakwe..Tapi..Boleh keluar ngan kawan 2 kan kan ?? 

Haiihhhh..Nasib ah..Saya tahu kenapa mama tak kasi keluar sesuka hati macam tu je ngan kekawan,..cause, she don't me to be like teneegers zaman sekarang..Yelah..Tau-tau jelah budak remaja sekarang..LIAR semacam..Meuhehehe..Sorry sesapa yang terasa..Maksud saya bukan yang sapa yg selalu keluar ngan kekawan tu LIAR..saya tak bermaksud macam tu. =D 

Tidur ??? Yeah !!! Nak tidur..NGANTUK SUDAH..Asalamualaikum..

Jap !! Nah !! Amik ni !!! MUAHHHH !!! Jangan risau..FREE Je..hehe

 

Tuesday, 29 January 2013

cinta

Asalamualaikum

Hai !! =D Atikah's here..muehehehe..!! Okay..Atikah nak cerita "about" Cinta..WHAT !!!?? Cinta ??!! hehe..FYI, Atikah ni "jiwangsss".hehe..Harap maklum..

Atikah tak nak bagi tau yang Atikah pernah couple sebelum ni ataupun tidak..BUT, Atikah tak nak bercinta..Fullstop..EH?? Ni haa fullstop sbnar. Hehe..Cause you know what..Atikah nak belajar bersungguh-sungguh..Insyallah..Actually atikah couple ngan PMR tahun ni..So,kena belajar betul2..Lagipun atikah ada 2 orang sepupu lelaki yang amik PMR Tahun ni..Kiranya saingan la ni..hehe..Nak dapat keputusan yang baik..Tak nak malu kan mama n ayah..I don't them dissapointed with me..=') i'll not do that..Insyallah..

SO !!!! Kepada yang sedang bercinta tuuuu...(duck face) Korang boleh bercinta..TAPI !!! Ha !!! Ada tapi tau..Tapi hati-hati..Jangan sampai terlanjur..EH ?? Melayang pulak pemikiran..haha..Tapi reality,i'm serius..Belum kawin yea..Dah kawin nanti nak buat ape pun buat la..EH ???!! Dah sudah..ni dah blue abis dah ni..haha..kbye..

Asalamualaikum =)


Sunday, 27 January 2013

ehem2

                                        Asalamualaikum =D

Ehem ehem ... Hehe..Sakit tekak ke ?? haha..Tak lah..Actually..Ape yang atikah nak cakap kali adalah untuk kawan rapat atikah..Tapi takpelah..KOME2 yang dah TERbaca tu keep going..hehe..Zima,Fatihah,Uji and Alip..kekorang tau tak yang atikah ada something..Camne nak terang kan yek ??*garu kepala* hehe..Aishh..takpelah..Atikah tak nak bgi tau benda ni cause i'm scary that you all's will leave me alone without friend..Korang ingat tak yang atikah pernah cakap yang atikah nak kawin lambat..???? Ada sebab.. =) Tak pelah..Taknak cakap benda ni..=') Ehhh..Korang yang baca !! Nak tanya ,kalau ada sesapa yang nak jual Blackberry Curve bgi tau yea..Yang murah je..Mahal tak akan dilayan !! hehe

 

Best frenz

                                     Asalamualaikum =D

Hai..lama dah tak edit blog..=')..hehe..So,hari ni Atikah nak cerita pasal UJI..kawan saya..Dia actually dah pindah sekolah..But..truely i miss her ..='(. 

Satu hari tu pernah la juga saya terstalk diapunye blog..Then..she's only mention nama Zima..ONLY !! At that time..really i fell like i want to cry..tapi tahan je..=')Tapi..dia ada jugak lah tulis rindu kawan2 yang lain..=D But..tak puas hati lagi..Entahlah..saya rasa kekosongan sangat..

But..Atikah akan doakan yang terbaik untuk Ruzianita/Uji..Tak pelah..Dah Zima yang uji paling sayang..nak bwat camne kan kan ?? hehe..EH EH EH !! Korang !! Nak Pakwe satu !! Satu je.haha..Bajet cun pulak aku ni..*tutup muka8*..Peace yoo!! 

Asalamualaikum !!