Tuesday, 25 December 2012

sakit hati

                                                                 

                                            Sakit hati.. =/

Yea !! firts time in my life saya rasa sakit hati sangat !! kenapa? biar ah rahsia..hehe..(lagu siti nurhaliza kan kan)..biar ah kawan2 je yang tahu kenapa..Sorryla kalau bagi korang semua, atikah tak patut cakap pasal sakit hati ni..tapi bagi atikah..this is blog..so for me,my blog is my diary...=D Bagi saya,kalau nak lepaskan geram jerit satu rumah..haha..tapi tak masuk akal la..nanti jiran kata apa pulak..mesti diorng kata kita sewell..haha..tapi saya ada beberapa cara lain..antara nyer ialah :cakap kat mama/ayah/adik/kawan2.. kan kan: ..hehe..tapi ada setengah orang lepasakan sakit hati nyer tu dengan MAKAN !! haha..okay jgak Idea tu..okay,bye..nak mkn ! asalamualaikum =)

No comments:

Post a Comment