Sunday, 27 January 2013

ehem2

                                        Asalamualaikum =D

Ehem ehem ... Hehe..Sakit tekak ke ?? haha..Tak lah..Actually..Ape yang atikah nak cakap kali adalah untuk kawan rapat atikah..Tapi takpelah..KOME2 yang dah TERbaca tu keep going..hehe..Zima,Fatihah,Uji and Alip..kekorang tau tak yang atikah ada something..Camne nak terang kan yek ??*garu kepala* hehe..Aishh..takpelah..Atikah tak nak bgi tau benda ni cause i'm scary that you all's will leave me alone without friend..Korang ingat tak yang atikah pernah cakap yang atikah nak kawin lambat..???? Ada sebab.. =) Tak pelah..Taknak cakap benda ni..=') Ehhh..Korang yang baca !! Nak tanya ,kalau ada sesapa yang nak jual Blackberry Curve bgi tau yea..Yang murah je..Mahal tak akan dilayan !! hehe

 

No comments:

Post a Comment