Wednesday, 31 October 2012

out with frenz

Atikah sangat happy hari ini cause final paper for final exam dah abis..huhu..sekarang ni,dah siap merancang nak outing with frenz kat mana..haha..belum ape2 lagi dah over exciting!!But atikah really nak outing kat TS(Times Square) or Pavi(Pavilion) he2...Kakawan semua,disini atikah nak umumkan yang atik sudah bersedia nak keluar mana2 kecuali ____??  korang tahu kan kat mana tempat tu..""..bagi atikah tempat tu sesuai sangat untuk remaja yang "suka outing".Atikah bukan nyer selalu sangat dapat outing dengan kekawan...I'm sure that my mom will not let me 2 go hang out with frenz at Kuala Lumpur..hu2..BUT..i'll try to "PUJUK-PUJUK" my mom..haha

Tuesday, 30 October 2012

so sad

okay..sekarang ni atik dah upgrade sikit jew dengan bantuan adik pasal blog ni.kalau kekawan nak bukak lagu,pergi kat tempat lagu atas tu,and tekan mouse kanan.and then you press PLAY..there u'r!! that was my favourite song..ONE MORE NIGHT...sedih kot lagu tu..hu3...memang patut pon lelaki kehilangan isteri dia.Lelaki tak pandai menghargai perempuan.Perempuan selalu kena tinggal..

Monday, 29 October 2012

kesakitan di sekola


terima kasih korang amik perhatian kat atikah masa kat sekolah tadi.Kat sekolah tadi atikah demam...thanks lagi sekali dekat Hazimah,Fatihah,Ruzianita,Roseaina,Maisarah,Hazirah and Effa..hu3..thanks a lot..

kesedihan saya



I'M really upset.u what,boleh pulak tengah exam mathematic rasa macam demam..hu3..susah gila tadi.Dala tengah stress,tambah pulak demam mengejut.lepas2,math x jawab habis.MENYESAL..haha


Sunday, 28 October 2012

HATI YANG MERINTIH

Kadang-kadang saya dapat rasakan yang mama lebihkan kasih sayang nyer pada adik daripada saya...walaupon ape yang saya nak akan dapat dulu dari adik exp cam basikal fixie,mama lebih sayang kan adik and selalu sebelah kan dia,,hu3..But i know that mom born me..u know what i mean about right..bubye..i'm gonna sleep.."I need my beauty sleep"  haha..JUST NIGHT..SALAM

ATIKAH SEORANG JIWANG KARAT..

okay...so this is my feeling right now..I REALLY MISS U..hu3..awak call saya sekali pun tak pela..i really want 2 hear u'r voice..It's okay..asalkan saya ade korang yang visit my blog..hu3..my heart is zero right now..haha..

Saturday, 27 October 2012

my crush no.3

comelkan dye...sapa yang x kenal dye n..his name is afiq azmi..player kelanatan jew...mula2 masa minat kelantan dulu takde la nmpak dye..but masa kelantan lawan dengan atm,i saw  him..YA ALLAH,ensem gila dye..so,dengan ini saya mengishtiharkan he is my crush no.3..hu3

BFF FATIHAH

Haha..so this is my BFF.Saya kenal dia masa form 1 dulu.Nama dye fatihah.saya ade sorang kawan lagi.nanti saya letak gambar dye..huhu..Saya harap yang saya akan b'kekalan kawan dengan dye walaupon klau saya pindah nanti..AMIN..

Friday, 26 October 2012

merepek selamanyer

nama saya nur atikah.hakita tu jika diterbalik kan..actually saya baru buat blog n pon..

umor saya baru 14 tahun masa tahun 2012 n..tahun depan da nak pmr,,okay scared dah.

i'm still single.haha.. gatai kan sya..saya stay kat kuala lumpur jew..nothing special about me right now.but i'll post anything that important..hehe..

IT'S ME..

okay..so this is me.just atikah rashid..i'm new here..so plz,if i do wrong,teach me the correctly..hehe..