Tuesday, 25 December 2012

sakit hati

                                                                 

                                            Sakit hati.. =/

Yea !! firts time in my life saya rasa sakit hati sangat !! kenapa? biar ah rahsia..hehe..(lagu siti nurhaliza kan kan)..biar ah kawan2 je yang tahu kenapa..Sorryla kalau bagi korang semua, atikah tak patut cakap pasal sakit hati ni..tapi bagi atikah..this is blog..so for me,my blog is my diary...=D Bagi saya,kalau nak lepaskan geram jerit satu rumah..haha..tapi tak masuk akal la..nanti jiran kata apa pulak..mesti diorng kata kita sewell..haha..tapi saya ada beberapa cara lain..antara nyer ialah :cakap kat mama/ayah/adik/kawan2.. kan kan: ..hehe..tapi ada setengah orang lepasakan sakit hati nyer tu dengan MAKAN !! haha..okay jgak Idea tu..okay,bye..nak mkn ! asalamualaikum =)

schoo.

SEKOLAH NAK START !!

OH My,OH My !! Sekolah dah nak start !! macam mana ni..rasa macam tak puas kan cuti..hermm..macam adik saya,masa cuti panjang hari tu,tak sabar nak sekolah..bila lagi seminggu nak sekola,mula la merenggek..haha..so sorry baby kakak. hehe..!! okay.korang macam mana persiapaan?? saya setakat ni..alhamdullillah..hehe..smua agak prefect..hehe..thanks mama n ayah..hehe..sanggup keluarkan duit untuk kita semata-mata nak kita senang kat sekola..so,kita kena belajar betul-betul untuk membalas jasa mak ngan ayah kita..Insyallah..Asalamualaikum. =D

Sunday, 23 December 2012

PD

PORT DICKSON !

Sabtu lepas,saya ngan keluarga pergi PD..! Memey best ! Kami mencari hotel sampai ke Teluk Kemang..huhh..memey susah..maklum la..cuti sekolah.dengan hari selasa orang cuti kan kan..hehe..tapi dapat jgak la hotel yg x seberapa..haha..kesian dohh..asalkan dapat tidur..hehe..saya ada sikit gambar !! welcome !! haha..kalau sudi tengok,tengok la yea..hehe.

                                                               *picnic time*

                                                  *Oh adik,menghalang pemandangan sye*
                                                  *sama tak muka sye ngan mama?*
                                                         *dekat pantai,matahari terbenam*
                                                             *ayah saya sporting..hehe*
                                                      *dekat muzium TENTERA DARAT*

SEKIAN DARI ATIKAH..ASALAMUALAIKUM =D






 

Thursday, 20 December 2012

cuti jom!

THIS SATURDAY!

OWH!! Saya dah tak sabar nak !! U know what,mama dah rancang nak gi lepak kat Port Dicksons this saturday! Tu yang excited gila ni..hehe..tak sabar..Lagipon saya suka Pantai..bagi saya pantai sangat menenangkan dan "PEACE"..hehe..Saper yang nak ikut tu,jomlah...tapi bawak duit sendiri..makan minum dan penginapan mungkin ditanggung beres ! *give me 5*..haha...sorry,saya memey gila2...bertuah tau dapat kawan ngan saya..haha..*perasan jap yea* =)   Sorry kalau cerita saya yang ni tak best..=/ Al-maklum la...budak baru belajar tolong tunjukkan..kan,kan..hehe..bubye!

it's from me! read it!

Me And You !

Asalamualaikum! dah lama tak post kat blog...sibuk sikit..hehe..*sibuk la sgat* haha...actually atikah tak de idea nak post something kat blog but..i want to tell u all about "KIAMAT". Dengar perkataan tu pon dah ngerikan..huhh..today is 20/12/2012... tarikh yang cantikkan..*kenyit mata* ..tapi bagi orang yang percayakan kalendar Luna, ianya sebagai persiapan untuk "Hari Kiamat" mereka esok.. iaitu 21/12/2012...SUBHANNALLAH !! tolong jangan percaya benda karut tu...Hanya Allah sahaja yang mengetahui bila kiamat berlaku...Nabi Muhammad seorng kekasih Allah pon tak tahu,inikan pula kta yang hanya manusia biasa yang selalu bwat silap..Itu sahaja dari saya..Ikhlas menyebarkan dakwah ini...tak mintak popualar..Asalamualaikum..

Tuesday, 18 December 2012