Wednesday, 31 October 2012

out with frenz

Atikah sangat happy hari ini cause final paper for final exam dah abis..huhu..sekarang ni,dah siap merancang nak outing with frenz kat mana..haha..belum ape2 lagi dah over exciting!!But atikah really nak outing kat TS(Times Square) or Pavi(Pavilion) he2...Kakawan semua,disini atikah nak umumkan yang atik sudah bersedia nak keluar mana2 kecuali ____??  korang tahu kan kat mana tempat tu..""..bagi atikah tempat tu sesuai sangat untuk remaja yang "suka outing".Atikah bukan nyer selalu sangat dapat outing dengan kekawan...I'm sure that my mom will not let me 2 go hang out with frenz at Kuala Lumpur..hu2..BUT..i'll try to "PUJUK-PUJUK" my mom..haha

No comments:

Post a Comment