Tuesday, 29 January 2013

cinta

Asalamualaikum

Hai !! =D Atikah's here..muehehehe..!! Okay..Atikah nak cerita "about" Cinta..WHAT !!!?? Cinta ??!! hehe..FYI, Atikah ni "jiwangsss".hehe..Harap maklum..

Atikah tak nak bagi tau yang Atikah pernah couple sebelum ni ataupun tidak..BUT, Atikah tak nak bercinta..Fullstop..EH?? Ni haa fullstop sbnar. Hehe..Cause you know what..Atikah nak belajar bersungguh-sungguh..Insyallah..Actually atikah couple ngan PMR tahun ni..So,kena belajar betul2..Lagipun atikah ada 2 orang sepupu lelaki yang amik PMR Tahun ni..Kiranya saingan la ni..hehe..Nak dapat keputusan yang baik..Tak nak malu kan mama n ayah..I don't them dissapointed with me..=') i'll not do that..Insyallah..

SO !!!! Kepada yang sedang bercinta tuuuu...(duck face) Korang boleh bercinta..TAPI !!! Ha !!! Ada tapi tau..Tapi hati-hati..Jangan sampai terlanjur..EH ?? Melayang pulak pemikiran..haha..Tapi reality,i'm serius..Belum kawin yea..Dah kawin nanti nak buat ape pun buat la..EH ???!! Dah sudah..ni dah blue abis dah ni..haha..kbye..

Asalamualaikum =)


No comments:

Post a Comment