Thursday, 20 December 2012

it's from me! read it!

Me And You !

Asalamualaikum! dah lama tak post kat blog...sibuk sikit..hehe..*sibuk la sgat* haha...actually atikah tak de idea nak post something kat blog but..i want to tell u all about "KIAMAT". Dengar perkataan tu pon dah ngerikan..huhh..today is 20/12/2012... tarikh yang cantikkan..*kenyit mata* ..tapi bagi orang yang percayakan kalendar Luna, ianya sebagai persiapan untuk "Hari Kiamat" mereka esok.. iaitu 21/12/2012...SUBHANNALLAH !! tolong jangan percaya benda karut tu...Hanya Allah sahaja yang mengetahui bila kiamat berlaku...Nabi Muhammad seorng kekasih Allah pon tak tahu,inikan pula kta yang hanya manusia biasa yang selalu bwat silap..Itu sahaja dari saya..Ikhlas menyebarkan dakwah ini...tak mintak popualar..Asalamualaikum..

4 comments:

  1. oh yeke??..x tau plak...btw thanx a lot..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah banyak keluar..kat paper pon tulis diorng siap sedia nk "KIAMAT"

      Delete
  2. oh yeke?..x tau plak smpai kluar paper..ish3..apelah dia org ni..citer nak gebang..haha...Allah sja yang tahu..kita semua berserah jelah...#Allahuakbar

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap..btul kluar paper..smua info tu dpt kat paper..btul !! smua gebang jer..

      Delete